Golden Bridge by Cmark & ACADEMY387: PCM treningom do ličnog i poslovnog uspjeha

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Golden Bridge by Cmark & ACADEMY387: PCM treningom do ličnog i poslovnog uspjeha

16.09.2021.

U današnjem vremenu kada je razumijevanje sebe i drugih širom svijeta narušeno, znati kako komunicirati u različitim situacijama i sa različitim sagovornicima je od enormne važnosti. PCM ili Process Communication Model nas uči da je komunikacija ključni faktor uspjeha u svim sferama života.

Tim povodom, 2021. godine u saradnji sa ACADEMY387 otvorili smo jedno novo poglavlje – poglavlje uspjeha, novih pobjeda, razumijevanja sebe i svoje okoline.

PCM nije jedan od običnih treninga na kojima ćete usvojiti par znanja i vještina uz prateći certifikat. PCM, uz sve to, donosi još mnogo više, a podrazumijeva kvalitetnu introspekciju ličnih psiholoških potreba i vlastitog karaktera, te odgovara na pitanja „kako razumijem sebe?“, „zašto se u određenim situacijama baš tako ponašam?“, „kako doživljavam svoje emocije?“, „kako razgovaram s drugim ljudima?“ i „zašto se drugi tako ponašaju?“.

Process Communication Model vam omogućava da naučite šta pokreće druge ljude, te koji su to razlozi zbog kojih oni ulaze u konflikte i stres. Zahvaljujući PCM treningu uspješno ćete analizirati i razumjeti ponašanja drugih, ali znati i kako svojim emocijama reagovati na njihove. Ostvarit ćete efikasnu, produktivnu i asertivnu komunikaciju sa svakim sagovornikom, što će se odraziti i na vaše lično zadovoljstvo i produktivnost.

Bilo da ste individua koja želi ostvariti psihološko blagostanje i unaprijediti svoje komunikacijske vještine, ili kompanija koja želi svoj menadžment i uposlenike dovesti do savršenog razumijevanja i samim tim boljih poslovnih rezultata – tu smo za vas!

Golden Bridge nudi pažljivo kreirane PCM treninge otvorenog i zatvorenog tipa, nastojeći svakom pružiti mogućnost ličnog i poslovnog napretka.

Kontaktirajte nas putem e-pošte info@gbc.ba ili telefona +387 61 199 875 i budite već danas dio naše velike PCM priče.

Details

Date:
16.09.2021.